sreda, 25. junij 2014

Poreč, 25. 6. 2014

Danes nam je vreme kar dobro zagodlo. Vsakokrat, ko smo želeli izvesti aktivnost na prostem, se je ulilo kot iz škafa in tako smo dan večinoma preživeli po sobah ob različnih igrah ter oblikovanju iz das mase, najpogumnejši pa so se šli tudi kopat v dežju. Čas smo si krajšali tudi s šalami:
"Ali mogoče veste koliko sklec naredi Čaknorris? Odg.: VSE!" 

"Prideta pameten in neumen h ravnatelju pa gre pameten noter h ravnatelju pa ga ravnatelj vpraša: "Kdo je odkril Ameriko?" Pameten reče: "Krištof Kolumb." Pa ga vpraša: "Ali so v vesolju marsovci?" Pameten odgovori: "Možno je, a še ni znanstveno dokazano." Pa gre ven in reče neumnemu: Moraš reči samo Krištof Kolumb in možno je, a še ni znanstveno dokazano." Pa gre neumen h ravnatelju in ga ravnatelj vpraša: "Kako ti je ime?" In reče: "Krištof Kolumb." Pa reče ravnatelj: "A se ti hecaš z mano? Neumen reče: Možno je, a še ni znanstveno dokazano."

Zvečer se nas je vreme le usmililo in smo izkoristili čas za obisk centra Poreča, kjer smo se posladkali s sladoledom in palačinkami ter dvignili raven adrenalina v lunaparku. Po prihodu v dom pa nas je presenetil čudovit ognjemet.






2 komentarja:

obalovi pravi ...

obilo gimnastičnih užitkov...
lp vsem
obalovi

Unknown pravi ...

Upam, da bo vreme "zdržalo" do nedelje. Veliko užitkov, tako v vodi, kot na kopnem. lp vsem vesna in gordan