petek, 27. junij 2014

Poreč, 27. 6. 2014

Potapljanje
"Danes, 27. 6. 2014, smo odšli na plažo. Tam smo se potapljali, našli smo veliko novih morskih bitij. Videli smo: leščurje, morskega pajka, okostje rakovice, morskega polža. Ko nas je zazeblo, smo odšli iz vode. Kmalu pa nam je bilo vroče. Odšli smo na pomol. V vodo smo skakali različne trike kot so: auerbach, na glavco, salto nazaj, salto naprej, bombice. Zakon pa je bilo, ko smo imeli tekmovanje za naj športnika."
Ožbe

Airtrack
"Danes ob 16.30 smo airtrack dvignili nad glavo in ga odnesli v morje. Postopoma smo ga dajali v morje v verižnem sistemu. Ta največji "carji" so šli v vodo in bili prvi na airtracku. Ko smo imeli airtrack v vodi je bil moker, zato smo vsi padali na tla. Za šalo smo se porivali z airtracka in imeli drsalnico. Drsali smo se v morje. Voda je bila zelo topla in smo veliko preplavali, kdaj pa smo tudi kaj vode popili, tako malo za pokušino. Super smo se imeli. Pozdravčki s Poreča!"
Eva in Tarin

Ronilačka prića
"Danes smo se potapljali v glubokem moru. Bilo je zelo fajn i ja sam se veliko naučila. Na sebi sam imala masku, šnorklju i plavutice. Onda mi je morski pas pojeo šnorklju. Sebe sam spasila a šnorklja je ostala u trbuhu morskog pasa."
Lana

1 komentar:

Andrej pravi ...

DObro jutro vsem in še lepši dan od Wagnerjev. NAj nam Njec pomaha v pozdrav na kakšni izmed še objavljenih fotografij :)