sreda, 27. junij 2012

Fara, 27. 6. 2012

 
Lep pozdrav s Fare

Je že sreda in kmalu gremo domov, ampak vseeno uživamo. Zjutraj smo kot prejšnje dneve vstali navsezgodaj in čakali tiste, ki so preleni, da bi se že zbudili ter imeli jutranjo telovadbo. Dežurni smo pripravili zajtrk, potem pa smo vsi skupaj pospravljali sobe. No, razen izjem, ki so šle spat.
Da ne bi lenarili cel dan je seveda na vrsto prišel trening. Za nas je bil danes precej zaspan dan in nekateri smo se takoj po preizkusu v plezanju in držanju prednosa, vrgli v mrzlo Kolpo, potem pa lenarili na brisačah. Večina se nas že pripravlja na nastop oz. predstavitev sob, jutri zvečer. Kdo bo pel, plesal, skakal, pripravil trike, igre, se mogoče celo poročil boste gotovo še izvedeli.
Jut3 bo še posebno zanimivo, ko nas prideta obiskat Klavdija (Damjanova punca) in njena prijateljica Ines. Z nami se bosta odpravili na rafting (naj se pazita, hoho :) haha hechec). Sem pa prepričana da bomo uživali.
Dovolj za danes, zdaj sem na strehi nad garderobo našla Vitine modre kratke hlače (hem... ni jih pogrešala haha :). Zdaj jih gremo z ostalimi kokošmi iskat. ufuf.

Katja in kure
Dežurna ekipa: Katja, Tjaša, Živa, Eva















Ni komentarjev: