nedelja, 4. julij 2010

Fara - 4.7.2010

ZAKLJUČEK

Minilo je sedem dni in prišli smo do zaključka našega tabora. Tako smo zadnji večer tudi temu primerno zaključili s podelitvami nagrad z razkritjem skritih prijateljev. Podelili smo nagrade za najlepšo sobo, ki so jih dobile deklice iz sobe številka 4. To so Tarin, Ajda, Nika, Iza, Urša, Saša in Lucija. Vsaka je prejela svojo napihljivo blazino za na morje. Razglasili in podelili smo tudi vse najboljše športnike, iz vsake kategorije en. Tako je pri cicibankah medaljo, diplomo, kapo in trak za okoli vratu dobila Ajda Š., pri mlajših deklicah Katja, pri starejših deklicah Neža in pri dečkih po finalnem dvoboju v polaganju rok Matjaž. Razglasili pa smo tudi zmagovalce orientacije, ki je bila skupina 3, katere člani so bili Matjaž, Urša, Kim, Lucija in Teja. Ko smo vse razglasili smo starejši odšli igrati nogomet, potem pa smo se vsi zbrali ob tabornem ognju, kjer smo prepevali pesmi in igrali družabne igre.


Zadnji dan smo opravili še kratek trening, pospravili telovadnico, napolnili potovalke ter pospravili sobe. Po kosilu pa nas čaka še zadnje kopanje v Kolpi. V Ljubljano pridemo okoli 19.00.

Letovanje je ob lepem vremenu hitro minilo.

1 komentar:

Tancha pravi ...

Hvala za izčrpna poročila, bilo nam je zelo všeč, da smo lahko spremljali vaše letovanje.

Nam je pa tudi Žan povedal o vseh dogodivščinah. Predvsem bilo mu tako všeč (komaj čaka, da gre z vami zopet prihodnje leto), da je skoraj pozabil na dom.
HVALA :)
mami Tanja