petek, 2. julij 2010

Fara - 2.7.2010

RAFT

V četrtek 1.7.2010 smo se po kosilu odpravili na rafting po Kolpi. Najprej so nam razdelili jopiče in čelade, nato pa smo se posedli v čolne in se odpeljali po Kolpi navzdol. Najprej je bila vožnja zelo dolgočasna, saj je bilo zelo vroče, reka pa je bila mirna. Nato pa smo prišli do brzic. Tam je bilo zelo dobro, saj so punce kričale, potem pa se je ena izmed treh ekip skoraj prevrnila. Ob tem so v vodo padle Špela, Urša K. in Tjaša. Čez čas smo prišli do plaže. Zelo smo se zabavali in se porivali v vodo. Po nekaj minutah smo prispeli do "tarzanke" in se metali v vodo. Odpluli smo naprej in ko smo prečkali še nekaj brzic smo prispeli do konca. Vsi smo zelo uživali in komaj čakamo, da to ponovimo naslednje leto.

Patrik in Jaka


RAFTING

V četrtek, 1.7.2010 smo vsi skupaj odšli na rafting. Razdelili smo se v tri skupine po dvanajst. Malo smo veslali nato pa smo se ustavili na robu Kolpe. En čoln smo obrnili in skakali po njem. Starejše deklice so skakale salte, ene cicibanke pa na glavo. Šli smo naprej in spet smo se ustavili in skakli iz drevesa. Spet smo šli naprej in končali smo raftingom.

Lucija in Ajda






V NAŠI SOBI

V naši sobi so Ajda, Lucija Tarin, Saša, Iza, Urša in Nika. Pri ocenjevanju sob smo dobile ocene: 7, 9, 9, 9 in 10. V naši sobi smo pridne in igrive. Igramo se različne igre, naprimer: enko, človek ne jezi se in črnega petra. In zelo smo prijazne.

Nika, Urša in Iza

SKOKICE, PLEZANJE IN STRELJANJE

Včeraj sta bile na skokicah Nika in Ajda, ostale cicibanke pa so šle rolat. Za večerjo smo imele makarone. Potem smo gledali smrkce. Plezanje je bilo še kar naporno. Lok za streljanje je težek, puščice pa lahke.

Saša in Tarin

1 komentar:

Simona pravi ...

Videti je, da super uživate!
Tudi ocene za sobe deklet so visoke. Si upate objaviti ocene fantovske sobe? Pa da vidimo, kako jim gre!

LP v Faro, Simona