nedelja, 26. junij 2011

Fara-26.6.2011

Prvi večer na naši dogodivščini smo pod vodstvom Tomaža skozi razne igre spoznali drug drugega in se že kmalu odpravili spat, naslednji dan pa smo že začeli z našimi dnevnimi aktivnostmi. Tako smo opravili dopoldanski trening, delavnice in toplo popoldne preživeli ob mrzli Kolpi. Po večerji pa je sledil še družabni večer, ki je pa je danes potekal kar na igrišču. Zaključili smo ga z tako, da smo razdelili pošto od skritih prijateljev in se počasi odpravili v postelje.

PRAVLJICA OB FARI

Nekoč je živelo športno društvo Sokol Bežigrad. Člani so bili med seboj prijatelji, še posebej pa so imeli radi počitnice, ki so jih vedno preživljali skupaj. Nekega dne so odšli na Faro. 51 ljudi se je skupaj z avtobusom odpeljalo v neznano vas za sedmimi gorami, Fara. Ta vas leži v mednožju kure, kokoši, zato včasih nenadoma zapade veliko dežja, tudi toče. Tukaj je značilno, da sije sonce in raste trava. Vas je, dokler ne pridemo mi, zelo mirna. Najbolj navdušen in z zanimanjem so mali palčki, cicibani poslušali trenerja Damjana, ata Smrka ter trenerja Jureta, Smrketo. Tukaj mimo pa teče tudi reka Kolpa in vsi se že zelo veselimo čofotanja in tunkanja v njej.

Kim, Špela, Katja, Vita, Neja

3 komentarji:

Andrej pravi ...

Pozdravljeni Sokolčki,

Vse pohvale za ažurne objave. Le tako naprej! Želiva vam obilo užitkov, zabave, dogodivščin, nasmehov in zaljubljenih pogledov. Prav nestrpno čakava na nove slike in objave!
Vse vas lepo pozdravljava, še posebej pa našega Nejca in mu pošiljava koš poljubčkov!
Andrej in Nataša Wagner

Anonimni pravi ...

So Vas vile in vilinčki začarali in znašli ste se v prelepi pravljici. Uživajte v pravljični naravi in hladite se v Kolpi, vendar pa pazite Smrkci, da ata Smark se ne razjezi in domov Vas prehitro ne napodi.
Tanja Mahkovic

Anonimni pravi ...

Živjo Sokolčki in Sokolčice,

Lepo vas je videti tako zvedave, nasmejane in polnih ust. Lepe pozdrave vsem, še posebej naši Tarin,
Janja in Emir