četrtek, 30. junij 2011

Fara-30.6.2011

VODNE IGRE

Včeraj smo imeli za večerno animacijo vodne igre. Igrali smo štafetne igre. Ubistvu smo prenašali vodo iz velike kadi v vedra s kozarci, žlicami, itd., na koncu pa smo preostalo vodo porabili za zalivanje drug drugega in z Majo Triler vred smo bili vsi mokri. Ker se je nekdo spomnil da bi vodo zajemal iz luže na tleh, smo bili vsi tudi precej umazani. Tako smo se premraženi, premočeni in umazani kot potepuški psi odpravili do "šlaufa", kjer nas je Žiuko spral. Bilo je zelo mokro.

Luka Terbovšek










SKAKALNICA NA KOLPI

Na Kolpi smo zgradili skakalnico. Živko je iz -grmov prinesel lesen tram, ki smo ga nato vkopali v peščeno plažo. Ko smo ga zasuli, smo zatekli po njem in skočili v vodo. Nato smo še poglobili reko, saj smo vsi pri skoku prišli do tal. Tudi tekli smo po vodi, a nikomur ni šlo zelo dobro.

Peter Petek

PROSTI ČAS

Prosti čas imamo od 13:30 do 15:00. Med tem se dogaja mnogo stvari: nekateri rišejo za skritega prijatelja, nekateri spijo, nekateri pa se pogovarjajo s prijatelji in poslušajo muziko.

Jure Vrbec

JEDILNIK

Leta 2011 na Fari s ŠD Sokol Bežigrad je za jesti kar dobro. Imamo tri obroke: zajtrk, kosilo in večerjo. Za zajtrk so ponavadi kosmičiin čokolino, ali pa salama, sir, marmelada in maslo ali med. Za kosilo je obvezno na jedilniku meso in riž, njoki, makaroni ali krompir. Poleg tega si lahko vzamemo še solato. Za večerjo je podobno kot za kosilo, ampak za večerjo ni nikoli juhe, medtem ko za kosilo je. Pri vseh obrokih imamo na razpolago tudi sok.

Mik Kovačič

1 komentar:

Anonimni pravi ...

Joj, kako nestrpno že čakamo da se vrnete, nam je tako dolgčas :(
mami in oči