sreda, 1. julij 2009

Fara, 30.6.2009

Sokoli v Fari smo "na polno" športno aktivni. Postavili smo si tudi gimnastično telovadnico in začeli s treningi...





PONEDELJEK POPOLDAN
Šli smo v Kolpo in se zabavali. Smo se igrali in se kopali. Potem, ko smo šli v dom smo šli streljati s puško. A v tarčo so zadeli samo tisti, ki so bili dobri. Potem je prišla večerja. Preden smo pojedli me je učitelj poklical, da sem šla pogledati na hodnik, in videla očija in mami. Prinesla sta torto (za Izzo). Torto smo skupaj v trenutku pojedli.
Izza Kotnik, Nika Ločnikar




TORKOVO DOPOLDNE
Zjutraj ob 7.00 je v domu zagrmela trobenta in mogli smo se zbudit. V 15 minutah smo se preoblakli, umili zobe in pospravili postelje – mislite si!
Vojaki smo se zbrali pred vhodom in general Damjan nas je spravil teč. Kr neki! Prisegli smo maščevanje!!! Pazi naj se nas popoldne pri Kolpi!
Sestradani smo pojedli zajtrk. Njami! Potem smo morali 1 uro garati in pospravlati sobe. Vsi izmučeni smo za 5 minut sedeli in potem so nas nagnali v telovadnico. Kasneje smo se morali posaviti v skupine in začeti s treningom. Čez 1 uro nas je vse bolelo, vendar smo morali nadaljevati z vajami za moč.
Ko je bilo konec, smo bili pa HAPPY! :)
Neja Kavčič, Špela Erčulj

1 komentar:

Unknown pravi ...

Hojla, punce, upam, da ste dobro zdelale (m)ucitelja Damjana :) Jutri zelim izvedeti vsako pikantno podrobnost vasega mascevanja. Fejst bodite.