četrtek, 2. julij 2009

Fara, dnevnik 1.7.2009

VTISI ŽANA IN ALJAŽA
Lepo se imava na letovanju in upava da se bova imela še naprej.
Žan Mahkovic, Aljaž Kranjc



ŠPORTNE AKTIVNOSTI
Pri športnih aktivnostih mi je nekaj všeč, nekaj pa ne. Všeč mi je to, da imamo vsak dan jutranji tek in trening. Zelo pa mi gre na živce to, a imamo tekmovanje za naj športnika. Komaj čakam da bo četrtek, saj bomo takrat šli na rafting. Dobro pa je tudi to, da se gremo vsak dan kopat v Kolpo. Tam se zelo zabavamo, saj se špricamo, mečemo žabice in počnemo še veliko drugih stvari.
Patrik Gorše, Jure Vrbec





NAPLAVLJENO KOPANJE
Kot smo nekako že pričakovali, imamo zelo spremenljivo vreme. Prvo minuto je sonce, drugo pa se že utapljamo v dežju. Tudi danes se je zgodilo podobno. Ko smo odšli na kopanje v mrzlo Kolpo je bilo tako vroče da nam je pot v potokih tekel z obraza in smo vsi komaj čakali na prijetno osvežitev v mrzli vodi. Seveda smo to dočakali in se kopali, potapljali in sončili na Kolpi. Kot ponavadi pa se je tudi sedaj vreme v hipu spremenilo in v dom smo se vračali v dežju. Ker pa smo imeli s seboj polivinilasto plahto smo jo s skupnimi močmi dvignili nad glavo in v hipu se je spremenila v ogromen dežnik, ki nas je skorajda suho pripeljal v dom. Kljub dežju in grmenju pa smo se vsi neskončno zabavali.
Alenka Kranjec

3 komentarji:

Unknown pravi ...

Kako lepo je brati, da se imate fajn in da znate uzivati tudi v "slabem" vremenu. Temu se rece zdrav duh v zdravem telesu. Dragi otroci, upam, da se zavedate, da boljsih vodnikov, ki znajo tako lepo poskrbeti za vas, da vam ni dolgcas in da nimate casa misliti na dom (tukaj imam v mislih najmlajse) ne boste nasli. Kako lepe risbice! Uzivajte se naprej!

Tancha pravi ...

Res sem tudi jaz vesela, da se takole oglašate iz počitnic, medtem, ko mi delamo. Hvala tudi, da ste se nam javili po telefonu. Nam staršem je bolj dolgčas, kot pa otokom. Uživajte do konca, še nekaj dni, Tanja Mahkovic

Unknown pravi ...

Nevzdržno je, da se nič ne slišimo!
Lahko je zmanjkalo denarja na telefonu, zato letim v trgovino! Moram te slišati, lepotica v kopalkah!